AD ACTIVATIE OP CONCERT AT SEA 2014

Projectdetails:

AD nieuwsmedia heeft tijdens Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland gebruik gemaakt van de EventBox voor hun “AD maakt sterk” activatie. De EventBox was ingericht met een bar waar bezoekers van Concert at Sea tekstballonnen konden schrijven en waar vervolgens met een Phocabby selfies konden worden gemaakt die direct op de Facebook pagina van het AD werden gepubliceerd. De tekstballonnen en de berichten waren goed te zien in het grote publiek.

Naast de EventBox was door het gebruik van 30 grote FatBoy zitzakken een fantastische loungeplek gecreëerd. Het Dakterras gaf de relaties van het AD een vrij uitzicht op het podium en door de hoogte ook een erg mooi uitzicht over zee.

Doordat er voor de foto’s daglicht nodig was, is er voor gekozen om na donker de activatie te stoppen, terwijl het concert nog langer doorging. Het hydraulisch kunnen sluiten van de EventBox was hier een essentiële eigenschap en door het bestickeren van de buitenkant met “AD maakt sterk” logo’s bleef de exposure ook in de avond goed intact.