basement chefs rai amsterdam
Projectdetails:
Basement Chefs is de naam van het culinaire team van de RAI. De naam is ooit zelf verzonnen om collega’s te enthousiasmeren over wat er allemaal in en rond de keuken gebeurt. De Basement Chefs opereerden vanuit het centrum van ondergrondse tunnels en kelders, waar zich de keukens van de RAI bevinden.
De Basement Chefs zijn de uitdaging aangegaan om met verse producten, die anders verloren zouden gaan, mooie recepten te ontwikkelen. De Ketchup, Basil Olive Oil en Red Apple Vinegar hebben een eigentijdse vormgeving en de recepten zijn geen geheim. De producten zijn te proeven in de horeca van RAI Amsterdam en tijdens evenementen.
Om ook buiten de gebouwen van de RAI mooie gerechten te maken en te serveren hebben de Chefs de SideBox ingezet. De SideBox heeft dienst gedaan als opslag, werkruimte en uitgiftepunt van mooie BBQ gerechten tijdens een groot congres. De menukaart op de deuren, samen met de andere branding gaf een herkenbare en eigentijdse look aan de buitenkeuken.