Nissan Libramont Foire

Projectdetails:

In opdracht van managingevents.be (ME) en MS-Motor Belgie hebben we voor Nissan voor de tweede keer een Event Stand van een SideBox en EventBox gerealiseerd op de Libramont Foire. Dit is een beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding en is een grote tentoonstelling in openlucht die elk jaar meer dan 200 000 bezoekers, 1800 exposanten en merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m². 

We hebben weer een Nissan stand gerealiseerd op het beursterrein van een SideBox en een EventBox met als doel relaties te ontvangen tijdens het evenement, maar ook met de mogelijkheid om tijdens het evenement verkoopgesprekken te kunnen voeren in een wat meer afgesloten ruimte. De EventBox met dakterras ingericht als lounge, was vooral om relaties te ontvangen tijdens het evenement. De SideBox, waarop we deze keer geen een auto hebben gezet, heeft meer dienst gedaan om verkoopgesprekken te voeren. De combinatie heeft gezorgd voor een professionele en efficiënte stand.

Ook tijdens dit meerdaags buitenevenement kwamen de voordelen van onze containers ook weer goed naar voren. Zoals het goed en makkelijk kunnen afsluiten van de containers tijdens de nacht en natuurlijk de weerbestendigheid en rijke basisuitrusting. En omdat 95% van de andere standhouders tentjes gebruiken, vallen de containers erg positief op. Voor zover we konden overzien op het grote terrein was het ook de enige stand met dakterras.